Hi from New Mexico

Introduce yourself, say hello, talk about your printrbot stories

Hi from New Mexico

Postby buzzny » 2015-Feb-Mon-10-Feb

Hi All,
Bought a Printrbot Metal kit w/heated bed around Christmas time. Had some missing parts but GREAT support for getting me the part right away. Thanks guys for doing so fast.
I first was running Cura from a Windows 7 box and saw that sometimes after a 3+hour print that I couldn't close the program properly. I then switched over to a Ubuntu Linux box. Same issue. Screensaver disabled, etc...Updated to latest Cura, same issue. Did a 11 hour print from SD card, no problem. Other than that, Having a blast! At least a print a day.

Next project - Raspberry Pi 2 + Octoprint.
  • 0

buzzny
Waiting to connect to printer...
 
Posts: 2
Joined: 2015-Feb-Mon-10-Feb
Reputation: 0

Hi from New Mexico

Sponsor

Sponsor
 

Re: Hi from New Mexico

Postby krisguy » 2015-Feb-Mon-12-Feb

I've been using scli3r, no issues like you described.
  • 0

krisguy
Waiting to connect to printer...
 
Posts: 2
Joined: 2013-Feb-Sun-21-Feb
Reputation: 0

Re: Hi from New Mexico

Postby Corey Warren » 2015-Feb-Mon-13-Feb

Welcome to Printrbottalk. We are glad to have another Printrbot user with us. Concerning your issue, have you tried just replacing the USB cable?
  • 0

Corey Warren
Waiting for printbed temp...
 
Posts: 110
Joined: 2014-Feb-Wed-14-Feb
Reputation: 5

Re: Hi from New Mexico

Postby buzzny » 2015-Feb-Mon-14-Feb

Corey Warren wrote:Welcome to Printrbottalk. We are glad to have another Printrbot user with us. Concerning your issue, have you tried just replacing the USB cable?


Thanks Corey, I'll give that a try.
  • 0

buzzny
Waiting to connect to printer...
 
Posts: 2
Joined: 2015-Feb-Mon-10-Feb
Reputation: 0


Return to Welcome, introductions and stories

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest