Oh No - thermistor fail

Oh No - thermistor fail

Postby Scozza » 2013-Apr-Thu-03-Apr

Howdy folks,

I'm in East Gippsland (Vic) and have had my bot since late last year. Due to oh so many problems with hardware, assembly etc.I only got it working this week. Now it seems the extruder thermistor has given up the ghost )-: Has anyone ordered a replacement unit from PB or located one locally with any success?

Cheers,

Scott.
  • 0

Scozza
Loading filament...
 
Posts: 12
Joined: 2012-Sep-Tue-09-Sep
Location: Sarsfield, Australia
Reputation: 0

Oh No - thermistor fail

Sponsor

Sponsor
 

Re: Oh No - thermistor fail

Postby RetireeJay » 2013-Apr-Thu-18-Apr

  • 0

Printrbot Plus operational January 2013
Brass threaded rods (5/16" X 18) & nuts for Z axis
GT2 belts & pulleys
Cable chain to reduce probability of fatigue failure in wires
E3D V5 Hot End, 0.4mm nozzle, also 0.8 and 0.25 in use occasionally
PB fan mount + 40mm fan -- using printed mount adapter, not the E3D supplied fan
Injection molded extruder gears
Optical Z "endstop" (custom designed and built)
Have used many pounds of T-Glase filament. Now also doing some work with Ninjaflex SemiFlex
Print on glass with Scotch Craft Stick or other glue stick
"My next printer is..." Prusa i3 MK3, upgraded to MK3S
User avatar
RetireeJay
My next printer is...
 
Posts: 5007
Joined: 2013-Jan-Wed-13-Jan
Location: Greenville, SC
Reputation: 498


Return to Downunder

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron