[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4693: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4695: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4696: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4697: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
Printrbot Talk Forum • View topic - How to use @pause in Repetier [SOLVED]

How to use @pause in Repetier [SOLVED]

Talk about using software tools, drivers etc

How to use @pause in Repetier [SOLVED]

Postby RetireeJay » 2016-Jun-Wed-11-Jun

  • 0

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Printrbot Plus operational January 2013
Brass threaded rods (5/16" X 18) & nuts for Z axis
GT2 belts & pulleys
Cable chain to reduce probability of fatigue failure in wires
E3D V5 Hot End, 0.4mm nozzle, also 0.8 and 0.25 in use occasionally
PB fan mount + 40mm fan -- using printed mount adapter, not the E3D supplied fan
Injection molded extruder gears
Optical Z "endstop" (custom designed and built)
Have used many pounds of T-Glase filament. Now also doing some work with Ninjaflex SemiFlex
Print on glass with Scotch Craft Stick or other glue stick
"My next printer is..." Prusa i3 MK3, upgraded to MK3S
User avatar
RetireeJay
My next printer is...
 
Posts: 5014
Joined: 2013-Jan-Wed-13-Jan
Location: Greenville, SC
Reputation: 498

How to use @pause in Repetier [SOLVED]

Sponsor

Sponsor
 

Re: How to use @pause in Repetier [SOLVED]

Postby RetireeJay » 2016-Jun-Wed-14-Jun

Well, the answer is that the way Slic3r counts layers is different from the way Repetier counts layers.

Slic3r's G-code starts with (un-labeled) Layer 0, and the first layer above that is labeled Layer (1) etc. But Repetier starts by counting the first layer as Layer 1. So when I used Repetier's Visualization "Show Layer Range" to see the layer that I wanted to stop at, the count according to Repetier (9) was one higher than the count according to Slic3r. When I searched for the layer to stop in the G-code, I was searching for tags produced by Slic3r, not Repetier, so I was off by one.

You do need to use lowercase for the @pause command, but an "information parameter" following the @pause is optional, not required.
  • 0

Printrbot Plus operational January 2013
Brass threaded rods (5/16" X 18) & nuts for Z axis
GT2 belts & pulleys
Cable chain to reduce probability of fatigue failure in wires
E3D V5 Hot End, 0.4mm nozzle, also 0.8 and 0.25 in use occasionally
PB fan mount + 40mm fan -- using printed mount adapter, not the E3D supplied fan
Injection molded extruder gears
Optical Z "endstop" (custom designed and built)
Have used many pounds of T-Glase filament. Now also doing some work with Ninjaflex SemiFlex
Print on glass with Scotch Craft Stick or other glue stick
"My next printer is..." Prusa i3 MK3, upgraded to MK3S
User avatar
RetireeJay
My next printer is...
 
Posts: 5014
Joined: 2013-Jan-Wed-13-Jan
Location: Greenville, SC
Reputation: 498


Return to Software usage talk

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests